torsdag 8. desember 2016

Låne penger? Få lån på dagen

Vi trenger alle å låne penger i flere ganger i løpet av livet. Det er vanlig å låne penger til å kjøpe en bolig, en bil, en hytte eller en motorsykkel. Det er også vanlig å låne penger når man skal kjøpe motorsykkel, moped eller en båt.

Når man skal kjøpe en bil, sammenligner man alle tilbudene som finnes for å gjøre et godt kjøp. Det samme bør man gjøre når man skal søke om et forbrukslån til bil, båt, møbler eller lignende.

Årsaken er selvsagt at rentene varierer og dermed kan kostnaden på et vanlig lån variere med flere tusen kroner. Selvsagt betaler man ikke tusenvis av kroner som man ikke trenger å betale, så man sammenligner gjerne lånetilbud fra flere lånegivere før man bestemmer seg.

Problemet er at det kan være tidkrevende å finne banker, søke i alle sammen og så sammenligne tilbudene. Det kan faktisk ta flere dager.

Og det har man vanligvis ikke tid til når man skal kjøpe en bil eller en sofagruppe på tilbud. Da vil man helst ha et lån på dagen.

Axo Finans løser alt dette veldig enkelt.

Du fyller bare ut en enkelt lånesøknad. Deretter vil flere banker konkurrere om å gi deg best mulig rente. Axo Finans sender det beste lånetilbudet på epost til deg.